OPMETING - VERKAVELING - SCHATTING - VERKOOP - ADVIES

 U WENST EEN OPMETING OF EEN EXPERTISE?

De Groot en Celen is een flexibel, dynamisch landmeetkundig studiebureau waarop u kan vertrouwen voor alle meetwerk, schattingen, grensbepalingen, bouwkundige expertises, Immobiliën, …

Dankzij deze flexibiliteit en dynamiek kunnen we zowel particulieren, bedrijven, notarissen, architecten, bouwfirma’s rechtbanken,… bijstaan met een grote verscheidenheid aan landmeetkundige oplossingen en expertises.

EEN KANTOOR MET MEER DAN 38 JAAR ERVARING

U heeft een stuk grond of wil er één kopen? U wil een gebouw laten scannen? Een objectieve waardebepaling van een onroerend goed, een correct opgesteld schadedossier, een archeologisch onderzoek, een asbestinventaris, .... Met meer dan 38 jaar ervaring en expertise staan wij u graag bij!

MULTIDISCIPLINAIR LANDMETERSKANTOOR

Uw eigendom verbouwen of verkopen? De perceelgrenzen van uw eigendom vaststellen, een historische site laten scannen? Wij bieden diverse diensten in de bouw- en vastgoedsector.

IMMOBILIËN

U wenst een eigendom aan te kopen of te verkopen? Heeft u graag hulp bij het vinden van een droomhuis of wenst u sneller op de hoogte te zijn van het aanbod? Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding en een heldere communicatie van begin tot einde.

 Bovenstaand overzicht is slechts een greep uit alle mogelijke expertiseprojecten.

HEEFT U EEN VRAAG OVER EEN SPECIFIEK PROJECT?

Landmeters - Experten

Onze landmeters experten helpen u graag verder.

Lees meer over onze Landmeters - Experten

Vastgoed

Onze vastgoedadviseurs helpen u graag verder.

Bekijk ons vastgoedaanbod